Search:
Title Image

Seriematige Machinebouwers

Seriematige machinebouwers

Bij seriematige machinebouwers / OEM kan het interessant zijn de componenten dusdanig te ontwerpen dat er een optimum wordt gevonden tussen levensduur en kosten, bij een maximale betrouwbaarheid.

Er is veel ervaring met toepassingen zoals deuraandrijvingen, snijaandrijvingen, trapliftaandrijvingen, rijaandrijvingen, lieraandrijvingen, roerwerken, zwenkwerken, transportbandaandrijvingen en meer.

Bij de Euronorm aanpak wordt veel waarde gehecht aan het samenbrengen van kennis om op deze wijze tot optimale resultaten te komen. Zo kunnen bepaalde oplossingen initieel meer kosten, maar zich tijdens hun levensduur ruim terugverdienen. Een goed voorbeeld hiervan zijn RVS motoren voor de voedselindustrie: de meerprijs verdient zich ruim terug door een langere levensduur en de besparing op schoonmaaktijd.

Mogelijkheden seriematige machinebouwers:

veel kennis en ervaring in specifieke marktsegmenten met grote aantallen

ruime beschikbaarheid van aandrijvingen en geschikte producenten voor seriematige leveringen

standaardisatie, lage kosten, kwaliteitscontrole en leveringsbetrouwbaarheid

breed standaard productenpakket, met speciale componenten zeer veel maatwerk mogelijken

Euronorm is in staat een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren

elektromotor

Elektromotoren

De elektromotor is ook in de seriematige applicaties een duidelijke winnaar op gebied van prijs, betrouwbaarheid en…

meer info
JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

wormwielreductoren

De wormwielreductor is in aanschafprijs de een zeer aantrekkelijke reductor voor de meeste applicaties…

meer info
Motorreductoren

Motorreductoren

Door de vele inbouwmogelijkheden en de hoge kwaliteit is de motorreductor een aantrekkelijke keuze voor…

meer info
Trommelmotoren

Trommelmotoren

Bij grote aantallen transportbanden is de trommelmotor als totaaloplossing een zeer interessanten oplossing…

meer info

Seriematige machinebouwers / OEM-klanten vormen een zeer belangrijke klantengroep bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.