Search:
Title Image

Shredders

Shredders

Betrouwbare en effectieve snijprestatiesbeginnen met een stabiele en bedrijfszekere aandrijflijn. Doordat in de meeste gevallen de belasting op de schredder wisselend/stotend van karakter is krijgt de aandrijflijn veel te verduren.

Door een goede selectie en hoogwaardige producten wordt een bedrijfszekere werking gerealiseerd. Binnen het leveringsprogramma van Euronorm komen wormwielreductoren, motorreductoren, heavy Duty tandwielkasten en planetaire reductoren in aanmerking om toe te passen als shredderaandrijving.

Mogelijkheden voor shredder aandrijvingen:

breed scala aan mogelijkheden voor kleine tot zeer grote shredders

robuuste oplossingen en optioneel uitgevoerd met torsie begrenzers

elektrisch of hydraulisch aangedreven

diverse op- en aanbouwmogelijkheden

specials en maatwerk is mogelijk

Motorreductoren

Motorreductoren

Motorreductoren zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Hierdoor is er een veelvoud aan mogelijkheden om de reductoren in…

meer info
JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Wormwielreductoren zijn standaard uitvoerbaar met een mechanische koppel begrenzing…

meer info
Heavy Duty Tandwielkasten

Heavy Duty Tandwielkasten

Bij grote snellopende brekers en shredders is de heavy duty tandwielkast de oplossing voor…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

Shredders en brekers met grote koppels en lage toerentallen zijn het werkingsgebied van planetaire tandwielkasten…

meer info

Shredder en Brekers zijn speciale toepassingen waarbij de aandrijflijn veel te verduren krijgt. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.