Search:
Title Image

Agrarische Machines

Agrarische Machines

De Nederlandse machinebouw voor de agrarische sector is zeer groot en deels ook internationaal georiënteerd. Euronorm heeft diverse soorten aandrijvingen die geschikt zijn om toe te passen in machines voor deze sector. Te denken valt aan wormwielreductoren, motorreductoren, elektromotoren, planetaire reductoren, draaikranslagers en meer.

Voor de internationaal georiënteerde machinebouwers zijn vaak UL/CSA gecertificeerde elektromotoren een knelpunt. Gelukkig heeft Euronorm dit ruim beschikbaar voor haar klanten.

Door de ruime ervaring in deze sector kunt u een praktische en doelgerichte aanpak verwachten bij de selectie van aandrijvingen en het goed leveren van de gewenste aandrijftechniek.

Mogelijkheden voor de Agrarische industrie:

praktische aanpak voor goede en robuuste oplossingen

wormwielreductoren, hypoïde reductoren, motorreductoren, elektromotoren, draaikranslagers, planetaire reductoren

lange levensduur en ook eenvoudig te repareren/te vervangen

gestandaardiseerde maten voor optimale uitwisselbaarheid van elektromotoren, wormkasten en motorreductoren

Euronorm is een bekende naam in de agrarische industrie en veelal voorgeschreven / geaccepteerd

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Wormwielreductoren zijn de eerste keuze in de agrarische industrie door de eenvoud, uitwisselbaarheid en lage kosten…

meer info
Motorreductoren

Motorreductoren

Voor de zwaardere aandrijvingen en door de veelvoud aan inbouwmogelijkheden is de motorreductor de logische keuze in de agrarische…

meer info
elektromotor

Elektromotoren

1-fase, 3-fase, hydro- en/of DC motoren zijn de logische krachtbronnen voor stationaire en mobiele toepassingen in de agrarische industrie…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

Wielaandrijvingen, zwenkwerken en andere langzaamdraaiende en sterke aandrijvingen zijn ook in de agrarische industrie…

meer info

Agrarische machines zijn veel voorkomende toepassingen bij Euronorm Drive Systems. Zo is Euronorm sterk vertegenwoordigd in verschillende sorteermachines voor groente en fruit, machines voor de bloembollen, biomassa industrie, tuinbouwmechanisatie en speciaalmachinebouw voor de agrarische industrie. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.