Search:
Title Image

Pomp Aandrijvingen

Pomp aandrijvingen

Voor pompaandrijvingen heeft Euronorm diverse mogelijkheden in haar programma. Dit kunnen bijvoorbeeld elektromotoren zijn, al dan niet in combinatie met een frequentieregelaar. Motoren met verlengde assen, verhoogde balanceringsklasse en versterkte lagering behoren tot de mogelijkheden.

Voor de langzamer lopende pompen is de keuze veelal een motorreductor. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en gewenste montagewijze kan hier gekozen worden voor rechte motorreductoren, vlakke opsteek reductoren of haakse kegelwielreductoren.

Mogelijkheden voor pomp aandrijvingen:

Elektromotoren (2, 4, 6, 8 polig) en sterke motorreductoren

opbouw van frequentieregelaars, ster/driehoek schakelaars of softstarters

ATEX keur mogelijk voor zowel de motoren als de motorreductoren

Materialen: Aluminium, Gietijzer of RVS

Specials en maatwerk is mogelijk

elektromotor

ELEKTROMOTOREN

Euronorm heeft een breed aanbod aan (ATEX) elektromotoren voor pompen beschikbaar. Ook is er maatwerk…

meer info
Motorreductoren

MOTORREDUCTOREN

Euronorm heeft een breed aanbod aan Motorreductoren voor pompen beschikbaar. Ook is er maatwerk…

meer info
Heavy Duty Tandwielkasten

HEAVY DUTY TANDWIELKASTEN

Voor de grote pompen is de Heavy Duty tandwielkast de oplossing die een gegarandeerde werking gedurende lange tijd…

meer info
RVS Motorreductoren

RVS AANDRIJVINGEN

Met de RVS motoren, wormwielkasten en tandwielkasten is schoonmaken eenvoudiger, ziet uw productieruimte er schoner uit en…

meer info

Afhankelijk van de situatie kan er ook een ATEX keur nodig zijn of in geval van voedingsmiddelen is RVS wenselijk. Ook hiervoor heeft Euronorm geschikte pompaandrijvingen in haar programma.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.