Search:
Title Image

Hoogspanning schakelaars

Hoogspanning schakelaars

Zware hoogspanningschakelaars kunnen handmatig met een wormwielkast en met een motor en wormwielkast worden bedient. Door het zeer lage aantal draaiuren en het nihil maken van de kans op lekkage zijn deze wormwielreductoren met vet (in plaats van olie) gevuld.

In het geval van handbediening zijn de wormwielreductoren voorzien van een volle ingaande as of een holle ingaande as al naar gelang de klantwens.

In het geval van motorbediening zijn de wormwielreductoren voorzien van een IEC flens en holle ingaande as met hierop bevestigd een elektromotor.

Aandrijvingen Hoogspanningschakelaars:

IEC motor of handbediening

lekkage vrij door minimale hoeveelheid smeermiddel (vet)

bouwgrootten 25 tot en met 150

Aluminium behuizing (bouwgrootte 25 - 90), gietijzer behuizing (bouwgrootte 110-150)

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

De JRSTD serie wordt door diverse partijen toegepast als reductor voor het bedienen van hoogspanningsschakelaars…

meer info

Euronorm denk met u mee bij het optimaal integreren van het product in uw toepassing. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.