Search:
Title Image

Gevelonderhoudsinstallaties

Gevelonderhoudsinstallaties

Gevelonderhoudsinstallaties hebben specifieke eisen voor wat betreft de aandrijvingen. Naast een gegarandeerde veiligheid is de belangrijkste uitdaging de conservering. Aandrijvingen van glazenwasser installaties staan voor lange tijd stil en staan op het dak van gebouwen in weer en wind. Dit stelt specifieke eisen aan de coating en de algemene bestendigheid van de reductor, motor en remmen.

Euronorm heeft in dit specifieke segment veel ervaring, waardoor speciale maatregelen worden genomen voor een langdurig en probleemloze toepassing van de aandrijvingen.

Mogelijkheden voor Gevelonderhoudsinstallaties:

op de applicatie afgestemde coating/behandeling

speciale remmen en remschijven

afdichting en interne maatregelen voor de motor

wormwielkasten, motorreductoren, planetaire reductoren, heavy duty tandwielkasten en elektromotoren

Euronorm is een bekende en geaccepteerde naam in de markt voor gevelonderhoudsinstallaties

JRSTDB-wormwielreductoren-enkele-met-IEC-input

Wormwielreductoren

Wormwielreductoren vinden meestal hun toepassing op rijaandrijvingen, evenaar zwenkers, trolleyaandrijvingen en kabelopwindtrommels (icm slipkoppeling)…

meer info
Motorreductoren

Motorreductoren

Motorreductoren vinden meestal hun toepassing in het lieren, zwenken en rijden van de dakwagens…

meer info
JRP Planetaire Reductoren

Planetaire reductoren

De planetaire reductoren vinden hun toepassing meestal in de grotere en zwaardere rij en zwenkwerken van de…

meer info
industriele draaikranslagers

Draaikranslagers

Voor het zwenken van de dakwagen en/of de evenaar worden meestal draaikranslagers toegepast…

meer info

Gevelonderhoudsinstallaties zijn veel voorkomende toepassingen bij Euronorm Drive Systems. Euronorm heeft de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van de aandrijving. Uiteraard zijn er ook voldoende tekeningen en 3D modellen beschikbaar voor een vlot en soepel engineeringsproces.

De kwaliteit van de aandrijving wordt gegarandeerd door uitsluitend onder UNI EN ISO 9001:2008 te produceren. Toegeleverde materialen worden ook streng gecontroleerd en gekozen op hun bewezen kwaliteit. Het gebruik van A-merk slijtdelen zoals NSK lagers en Simrit oliekeerringen, fijn bewerkte onderdelen en de toepassing van nauwkeurig geharde en geslepen tandwielen (grade 6) garanderen een lange levensduur, minimaal geluidsniveau en een hoge efficiency.

Euronorm houdt zeer veel wormwielkasten en motorreductoren op voorraad en kan deze snel leveren. Daarnaast is er een zeer ruime beschikbaarheid van diverse motoren en andere aandrijvingen. Ook is Euronorm in staat om in eigen werkplaats modificaties te doen, aandrijvingen te assembleren en in kleur te spuiten conform de wens van de klant. Dit alles binnen beperkte tijd en uit voorraad.